Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj
Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj

Shërbime / Palestër Fitness

Palestër Fitness, Abonim 3- Mujor, për katër herë në javë, për Meshkuj

nga TechFit Gym

8.000 Lekë

TechFit Gym

Palestra jonë gjëndet midis A.T.SH (Agjensia Telegrafike Shqiptare) dhe Gjykatës së Apelit 30 m nga Unaza e Tiranës tek pallati 10 katësh.

Në palestrën tonë do të gjeni pajisjet më bashkëkohore të markave më të njohura për fitness, kushtet më të mira higjenike dhe një ambjent tepër komod për aktivitet fizik, si edhe cmimet më të mira.

Çmimi i mësipërm i referohet abonimit tre mujor, për katër herë në javë nga e Hëna në të Shtunë, vetëm për Meshkuj.

Orari i palestrës për ditët Hëna - Premte është 11:00 - 22:00.

Orari i palestrës për ditën e Shtunë është 11:00 - 20:00.