Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Piratologjia

Libra dhe CD / Enciklopedi

Piratologjia

nga Aeditions

2.500 Lekë

Piratologjia.

Mahnitëse janë historitë me piratë. Piratologjinë, me faktet nga bota reale e piratëve, thesaret që presin të zbulohen dhe surprizat pa fund, kërkon ta lexosh me një frymë.

Hardcover

ISBN 978 999 43 94 494

Nr. faqeve 30

Përmasat 26 x 30 cm