Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Alienologjia

Libra dhe CD / Enciklopedi

Alienologjia

nga Aeditions

2.500 Lekë

Alienologjia.

Vizitorët nga kozmosi dhe jashtëtokësorët janë pjellë e fantazisë apo qenie reale që tashmë jetojnë mes nesh? Zbuloni të vërtetën, që gjendet mes radhëve të këtij libri.

Hardcover

ISBN 978 999 43 41 252

Nr. faqeve 30

Përmasat 26 x 30 cm