Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Atlas gjeografik i botës

Libra dhe CD / Atlas

Atlas gjeografik i botës

nga Aeditions

1.200 Lekë

Atlas gjeografik i botës.

Përdorimi i hartave më të fundit me një informacion të hollësishëm e bëjnë këtë atlas një udhëzues të plotë për mësimin e gjeografisë. Hartat pasurohen me ilustrime plot ngjyra, të cilat plotësojnë më së miri informacionin e pasur që përcjell ky atlas.

Hardcover

ISBN 978 999 56 65 181

Nr. faqeve 80

Përmasat 24 x 31 cm