Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i madh i progresit të njerëzimit

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libri i madh i progresit të njerëzimit

nga Aeditions

2.000 Lekë

Libri i madh i progresit të njerëzimit.

Një libër për "detektivët" e dijes, të etur për të pasuruar njohuritë. Një enciklopedi që u jep përgjigje pikëpyetjeve që kanë të bëjnë me historinë e zhvillimit të njerëzimit, që nga fillimet e tij e deri më sot.

Hardcover

ISBN 978 999 56 70 429

Nr. faqeve 240

Përmasat 23 x 29 cm