Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i madh i kafshëve

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libri i madh i kafshëve

nga Aeditions

2.000 Lekë

Libri i madh i kafshëve.

Nga koralet te balena, nga kolibri te shqiponja mbretërore, nga koala te elefanti; në këtë libër kallëzohet bukuria dhe shumëllojshmëria e botës së kafshëve të egra dhe atyre shtëpiake.

Hardcover

ISBN 978 999 56 41 023

Nr. faqeve 240

Përmasat 23 x 29 cm