Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libiri i madh i eksperimenteve

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libiri i madh i eksperimenteve

nga Aeditions

2.000 Lekë

Libiri i madh i eksperimenteve.

Me një numër të pafund eksperimentesh do të zbuloni të fshehtat e ajrit, ujit dhe dritës, të fshehtat e lëvizjes dhe ekuilibrit të trupave, magnetizmit dhe elektricitetit, të fshehtat e kimisë dhe të shqisave.

Hardcover

ISBN 978 999 56 70 436

Nr. faqeve 240

Përmasat 23 x 29 cm