Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjithçka që duhet të dini

Libra dhe CD / Enciklopedi

Gjithçka që duhet të dini

nga Aeditions

2.500 Lekë

Gjithçka që duhet të dini.

Enciklopedia e parë e lidhur me Internetin. Me fakte mahnitëse, me lojëra e veprimtari pa fund dhe me mbi 2.000 ilustrime të mrekullueshme.

ISBN 978 999 43 94 456

Hardcover

Nr. faqeve 320

Përmasat 22 x 28 cm