Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i madh i diturisë

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Libri i madh i diturisë

nga Aeditions

2.500 Lekë

Libri i madh i diturisë.

Është burim themelor për mendjen kureshtare të lexuesve të rinj. Me njohuritë, faktet dhe ilustrimet fantastike, josh imagjinatën e çdo lexuesi.

ISBN 978 999 43 94 449

Hardcover

Nr. faqeve 320

Përmasat 24 x 29 cm