Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Unë Di

Libra dhe CD / Edukative

Unë Di

nga Aeditions

2.500 Lekë

Une di.

Fakte, Kërshëri, Statistika, Rekorde.

Ky libër do t'ju tregojë si të zbarkoni në një kometë, si të shëtitni në hapësirë dhe si të zbuloni mrekullitë e botës sonë.

Gjithashtu do të mësoni:

• Pse vendosen teleskopët në hapësirë?

• A e kanë vizituar Tokën jashtëtokësorët?

• Kur u formuan oqeanet dhe kontinentet?

• Cili është organi më i madh i trupit të njeriut?

• Përse janë kaq të rëndësishëm numrat?

• Kur u larguan dy milionë njerëz nga Irlanda?

ISBN 978 999 456 40 24 5

Hardcover

Çmimi 2500 Lekë

Nr. faqeve 300

Përmasat 23 x29 cm