Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Enciklopedia e re për fëmijë

Libra dhe CD / Enciklopedi

Enciklopedia e re për fëmijë

nga Aeditions

2.500 Lekë

Enciklopedia e re për fëmijë.

Ku? Kur? Çfarë? Pse?

Shfletoni Enciklopedinë e Re për Fëmijë dhe gjeni në të përgjigjet e të gjitha pyetjeve tuaja.

Nga galaktikat gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta: të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla, janë riprodhuar me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse në këtë libër. Fotografitë e ndërthurura me kutizën e fakteve i ndihmojnë fëmijët të përvetësojnë dijet e përmbledhura në këtë libër të mrekullueshëm.

ISBN 978 999 564 111 5

Hardcover

Nr. faqeve 300

Përmasat 23 x 29 cm