Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Enciklopedia ime e parë

Libra dhe CD / Enciklopedi

Enciklopedia ime e parë

nga Aeditions

1.600 Lekë

Enciklopedia ime e parë.

Me njohuritë bazë për lexuesit e vegjël dhe me më shumë se 700 fotografi dhe ilustrime, “Enciklopedia ime e parë” është burim themelor për mendjet kureshtare të lexuesve të vegjël.

Ky libër i mrekullueshëm mbështet me profesionalizëm të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor.

ISBN 978 999 43 41 47 8

Hardcover

Nr. faqeve 160

Përmasat 22 x 28 cm