Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor
Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor

Shërbime / Pishina

Pishinë, Sauna, abonim 1 mujor

nga Hotel Kërçiku Spa

6.000 Lekë

Palestër Pishinë Sauna

Gjimnastikë në ujë për të mbajtur trupin në formë (risi për tregun shqiptar)

30 min ushtrime në ujë = 2 orë palestër. Paketa mujore(përfshin sauna+jakuzi+pishinë)

3 herë në javë për një muaj.

Për rezervimet nga ora 08:00-14:00 kushtojnë vetëm 5000 lekë.

Orari: Çdo ditë 08:30-21:00

E djelë 17:00-21:00

Adresa: Sheshi "Avni Rustemi", Nr.14, Tiranë.