Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Trajtim Rigjenerues Trajtim Rigjenerues Trajtim Rigjenerues
Trajtim Rigjenerues Trajtim Rigjenerues Trajtim Rigjenerues

Shërbime / Estetikë

Trajtim Rigjenerues

nga Hotel Kërçiku Spa

3.500 Lekë

Trajtim Rigjenenrues

Ky lloj trajtimi bëhet me produkte bimore që rigjenerojnë lëkurën në thellësi, rrit elasticitetin dhe e ushqen atë.

Kohëzgjatja: 60 minuta.

Orari i shërbimeve: 08:00-21:00

Për rezervimet nga ora 08:00-14:00 kushtojnë vetëm 3000 lekë.

Adresa: Sheshi "Avni Rustemi", Nr.14, Tiranë.