Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Menaxhimi i bizneseve hoteliere-turistike

Libra dhe CD / Libra Teknikë

Menaxhimi i bizneseve hoteliere-turistike

nga Botime Erik

2.300 Lekë

Titulli: Menaxhimi i bizneseve hoteliere-turistike

Gjinia: tekst universitar

Autori: Prof. dr. Vjollca Bakiu

ISBN: 978-9928-123-64-0

Numri i faqeve: 544

Botimet: ERIK

Nëpërmjet këtij teksti, të interesuarit do të gjejnë “katalizatorin” e duhur për të provokuar idetë dhe për të dizenjuar projektet e tyre të së ardhmes; në shërbim të qëllimit të vënë dhe të përdorimit të instrumenteve të duhura në funksion të tij, me idenë e kënaqësisë së dyanshme, të vetes dhe të të tjerëve njëkohësisht, në industrinë turistike.