Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Erik Hersebom, i mbijetuari i anijes së mbytur

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Erik Hersebom, i mbijetuari i anijes së mbytur

nga Botime Erik

650 Lekë

Titulli: Erik Hersebom, i mbijetuari i anijes së mbytur

Autori: Zhyl Vern

Përktheu: Fatmir Dibra

ISBN: 978-9928-123-71-8

Numri i faqeve: 264

Botimet: ERIK

Historitë e thurura nga Zhyl Verni nuk kanë të sosur. Pas fundosjes së anijes “Cintia”, përgjatë brigjeve të Skandinavisë, foshnja Erik gjendet në det të hapur nga një peshkatar norvegjez. Cili është identiteti i vërtetë i foshnjës? Përpjekjet për të mësuar të kaluarën e tij duket sikur parandalohen nga një fuqi misterioze. Çfarë e ndalon Erikun të mësojë për origjinën, familjen, atdheun e tij? A do ta gjejë ai nënën e vërtetë; a do të shpërblehet mundi dhe sakrifica e tij?