Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kafshët e pyllit

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Kafshët e pyllit

nga Botime Erik

150 Lekë

Titulli: Kafshët e pyllit

Gjinia: Libër vizatimor

Autor: Filip Lëzhandër

Botimet: ERIK

Ky libër ofron një praktikë të vërtetë përsa i përket teknikës, si dhe jep bazat e kompozimit, të proporcionimit, të formave dhe të vizave. Fëmijët mund të vizatojnë një rreth, një katror, një trekëndësh, gjë që tregon se ata mund të vizatojnë edhe një ari, ketër ose iriq. Thjeshtësia e kësaj metode qëndron në faktin se kënaqësia e vizatimit është gjithmonë faktori më i rëndësishëm.