Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Këshilla psikologjike

Libra dhe CD / Psikologji

Këshilla psikologjike

nga Botime Erik

600 Lekë

Titulli: Këshilla psikologjike

Gjinia: Libër psikologjik

Autori: Prof.as.dr. I.S. Larti

ISBN:

Numri i faqeve: 184

Botimet: ERIK

Në këtë libër do të gjeni këshilla psikologjike, duke iu referuar çrregullimeve konkrete, që ju përjetoni. Ai t’ju ndihmojë të gjeni veten, pse jo dhe të kategorizoni personat që ju rrethojnë dhe t’ju vini në ndihmë atyre që kanë probleme dhe shqetësime psikologjike. Ky libër shërben për të qetësuar dhe ekuilibruar shpirtrat e trazuar të mjaft njerëzve që shfaqin simptoma të vuajtjeve fizike, shpirtërore, morale si rezultat i përjetimit të ngjarjeve traumatizuese.