Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Visaret e sportit shqiptar 2

Libra dhe CD / Te Ndryshme

Visaret e sportit shqiptar 2

nga Botime Erik

1.000 Lekë

Titulli: Visaret e sportit shqiptar 2

Gjinia: Libër për figurat e sportit

Autori: Lluka Heqimi

ISBN: 978-9928-123-60-2

Numri i faqeve 336

Botimet: ERIK

Në librin “Visaret e sportit shqiptar 2” do të gjeni jetën dhe veprimtarinë e mjeshtërve, që kanë bërë emër në disiplinat e ndryshme sportive. Me mjeshtërinë e penës së Lluka Heqimit do të lexoni për V. Zhapën, I. Tershanën, A. Karapicin, M. Pronjarin, A. Jorgonin, H. Domin, Sh. Sejdiun, M. Bogujevcin, Sh. Zenelin, P. Casllin, Sh. Rrelin, F. Berberin, Haxhihysenin, V. Bezhanin, I. Maznikun, M. Papallopullin, O. Reçin, L. Shllakun, G. Merrjen, S. Demollarin, P. Mustën, I. Cecon, I. Salicen, B. Linzën dhe K. Tartarin.