Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mes dhimbjes dhe dashurisë

Libra dhe CD / Roman

Mes dhimbjes dhe dashurisë

nga Botime Erik

800 Lekë

Titulli: Mes dhimbjes dhe dashurisë

Gjinia: Roman

Autor: Amedeo Baçi

ISBN: 978-99956-54-52-8

Numri i faqeve: 400

Botimet: ERIK

Një dashuri e lindur në vitet 70-të, kur një vajzë e ndrojtur, ndryshe nga tradita dhe rregulli i kohës, i shfaq dashurinë e saj djalit që ëndërron. Djaloshi i befasuar për brishtësinë dhe guximin e vajzës, madje e ndëshkuar me probleme shëndetësore qysh nga lindja, filloi të ndiejë shkëndijat e para të dashurisë, përzierë me dhimbjen për shkak të pafajësisë dhe sëmundjes që mban në zemër. Kjo marrëdhënie aq e bukur, jetësore, bekuar nga Zoti përjetoi dhimbshëm deri në asht, një intrigë të tmerrshme dashurie në kufijtë e përjetësisë...