Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lufta pa ushtri – Komploti Fantazmagorik

Libra dhe CD / Roman

Lufta pa ushtri – Komploti Fantazmagorik

nga Botime Erik

1.000 Lekë

Titulli: Lufta pa ushtri – Komploti Fantazmagorik

Gjinia: Roman

Autor: Marsed Q. Harizi

ISBN: 978-9928-123-68-8

Numri i faqeve: 480

Botimet: ERIK

Lufta pa ushtri - Komploti Fantazmagorik, është një roman për të gjitha moshat, ku të rinjtë mund të gjejnë një copëz të humbur të historisë, ndërsa të moshuarit të rigjejnë një copë të kujtesës së tyre. Ky roman misterioz, i cili tenton të sfidojë historianët dhe vetë zhanrin e letërsisë moderne shqiptare, do t’ju çojë në dy periudha kohore, në vitin 1951 dhe 2004. Në të do të zbuloni komplotin rus dhe të krerëve të byrosë politike shqiptare. Do të ndriçoni ngjarjet dhe vuajtjet e vërteta njerëzore të atyre viteve.