Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kësulëkuqja fluturuese dhe pedagogu i Kopernikut

Libra dhe CD / Roman

Kësulëkuqja fluturuese dhe pedagogu i Kopernikut

nga Botime Erik

600 Lekë

Titulli: Kësulëkuqja fluturuese dhe pedagogu i Kopernikut

Gjinia: Tregime për pleq 10 vjeç dhe fëmijë 100 vjeç

Autori: Moikom Zeqo

ISBN: 978-9928-123-73-2

Numri i faqeve: 296

Botimet: ERIK

Libri “Kësulëkuqja fluturuese dhe Pedagogu i Kopernikut” është një nga veprat më të shquara të letërsisë shqipe për fëmijë. Shkrimtari me anë të tregimeve të tij lëviz në epoka dhe në shekuj të ndryshëm lirisht: është i pranishëm në një ceremoni të mbretëreshës ilire Teuta, pastaj udhëton me anije në brigjet e Italisë me Gjergj Kastriot Skënderbeun, ose udhëton në të ardhmen në shekujt që ende nuk dihet, në kohëra, popuj dhe në qytetërime të ndryshme e të panjohura. Ky sekret është njëkohësisht edhe thelbi i këtij libri që autori dhe shtëpia botuese i paraqesin lexuesve.