Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pamje Dhome

Vepra Arti / Piktura

Pamje Dhome

nga Grepi Outlet

7.500 Lekë

Pikturë në vaj, riprodhim i Van Gogh.

Përmasa: 50x60 cm.

Materiali Kornizës: Rezinë.

Ngjyrë: Ari.