Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pamje Natyre

Vepra Arti / Piktura

Pamje Natyre

nga Grepi Outlet

9.500 Lekë

Pikturë në vaj, riprodhim i Van Gogh.

Përmasa: 90x60 cm.

Materiali Kornizës: Rezinë.

Ngjyrë: Ari.