Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pamje Mbrëmje

Vepra Arti / Piktura

Pamje Mbrëmje

nga Grepi Outlet

8.500 Lekë

Pikturë në vaj.

Përmasa: 70x80 cm.

Trashësia: 12 cm.

Materiali Kornizës: Rezinë.

Ngjyrë: Ari.