Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pamje Natyre Pamje Natyre
Pamje Natyre Pamje Natyre

Vepra Arti / Piktura

Pamje Natyre

nga Grepi Outlet

42.000 Lekë

Pikturë në vaj.

Përmasa: 200x95 cm.

Trashësia: 17 cm.

Materiali Kornizës: Rezinë.

Ngjyrë: Ari.