Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pamje Parisi Pamje Parisi Pamje Parisi
Pamje Parisi Pamje Parisi Pamje Parisi

Vepra Arti / Piktura

Pamje Parisi

nga Grepi Outlet

37.000 Lekë

Pikturë në vaj.

Përmasa: 200x95 cm.

Trashësia: 15 cm.

Materiali Kornizës: Rezinë.

Ngjyrë: Ari.