Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kuti bizhuterish Kuti bizhuterish
Kuti bizhuterish Kuti bizhuterish

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Kuti bizhuterish

nga Grepi Outlet

700 Lekë

Kuti bizhuterish teke.

Permasat: 8x6 cm.

Materiali: Druri me gdhendje.