Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
TERMOMETER SMART TEMP 15 SEK

ParaFarma / Termometër

TERMOMETER SMART TEMP 15 SEK

nga Farma Net Albania

990 Lekë

Termometer digital i cili sherben per ne Sqetull, Anus, Goje.

Eshte i shpejt 15 sekonda.