Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bust Miniaturë Skënderbeu

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Bust Miniaturë Skënderbeu

nga Grepi Outlet

5.500 Lekë

Bust Miniaturë Skënderbeu.

Lartësi: 20 cm.

Material: Alabastër Kalvanizuar.