Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Harta Shqipërisë në Miniaturë

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Harta Shqipërisë në Miniaturë

nga Grepi Outlet

5.500 Lekë

Harta Shqipërisë në Miniaturë.

Lartësia: 30 cm.

Materiali: Kristal.