Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kulla Sahatit Miniaturë

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Kulla Sahatit Miniaturë

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

Kulla Sahatit Miniaturë.

Lartësia: 30 cm.

Materiali: Kristal.