Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Skulpturë Miniaturë Skënderbeu Tiranë

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Skulpturë Miniaturë Skënderbeu Tiranë

nga Grepi Outlet

1.000 Lekë

Skulpturë Miniaturë Skënderbeu Tiranë.

Lartësia: 27 cm.

Materiali: Alabastër e Tonuar.