Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Autobuz i vjeter Autobuz i vjeter
Autobuz i vjeter Autobuz i vjeter

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Autobuz i vjeter

nga Grepi Outlet

5.000 Lekë

Autobuz i vjeter

Gjatësia: 35 cm.

Shkalla 1:6 me origjinalin.

Materiali: Metalik i punuar me dorë.