Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Makinë e vjetër Makinë e vjetër
Makinë e vjetër Makinë e vjetër

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Makinë e vjetër

nga Grepi Outlet

7.000 Lekë

Makinë e vjetër model Mini Kuper

Gjatësia: 30 cm.

Shkalla 1:5 nga origjinalja.

Materiali: Metalik i punuar me dorë.