Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Makinë e vjetër Makinë e vjetër
Makinë e vjetër Makinë e vjetër

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Makinë e vjetër

nga Grepi Outlet

9.000 Lekë

Makinë e vjetër e viteve '20

Përmasa: 40 cm. Shkalla 1:5 me produktin origjinal.

Materiali: Metalik i punuar me dorë