Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motor Vespa Motor Vespa
Motor Vespa Motor Vespa

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Motor Vespa

nga Grepi Outlet

4.500 Lekë

Motor Vespa.

Përmasa: 33 cm. Shkalla 1:8 me produktin origjinal.

Material: Metalik i punuar me dorë.