Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motor BMW Motor BMW
Motor BMW Motor BMW

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Motor BMW

nga Grepi Outlet

6.800 Lekë

Motor BMW

Përmasa: 33 cm. Shkalla 1:8 me produktin origjinal.

Material: Metalik i punuar me dorë.