Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Harry Potter 2

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Harry Potter 2

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Autori: Joane K Rowling

ISBN 99927-47-88-8

Qëkur Harri kthehet në shtëpi për pushimet verore, Dërslit sillen keq dhe diçka i fshehin. Harri mezi pret të kthehet në shkollën e tij të dashur, në Hoguorts. Por tamam kur ai po bën gati valixhet, merr paralajmërimin: në Hoguorts i kërcënohet një fatkeqësi. Dhe fatkeqësia ndodh. Dikush i shndërron nxënësit e Hoguorstit në gur. Mbase është Drako Mallfoi, rivali më i rrezikshëm? Mbase është Hagrisi, e kaluara e fshehtë e të cilit tashmë del në dritë? Apo mos është dikush për të cilin ka më shumë dyshime... Harri Poter vetë!? Pas Harry Potter dhe Guri Filozofal vazhdojnë aventurat e magjistarit nxënës, ndërsa merr dhenë HarriPotermania në botë.