Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motor Harley Davidson

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Motor Harley Davidson

nga Grepi Outlet

20.000 Lekë

Motor Harley Davidson

Përmasa: 80 cm. Shkalla 1:4 me produktin origjinal.

Material: Metalik i punuar me dorë.