Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motor Harley Davidson

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Motor Harley Davidson

nga Grepi Outlet

16.000 Lekë

Motor Harley Davidson

Përmasa: 55 cm. Shkalla 1:5 me produktin origjinal.

Material: Metalik i punuar me dorë.