Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm
Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm Foto në Kanavacë 90x60 cm

Vepra Arti / Fotografi

Foto në Kanavacë 90x60 cm

nga Grepi Outlet

5.600 Lekë
3.000 Lekë

Zgjidh Dokumentin

Ngarkoni foton që dëshironi të printoni në kanavac duke shtypur butonin "zgjidh dokumentin" ose na e dergoni me email te support@grepi.al. Përmasat 90x60 cm. Mund ta ktheni në telajo duke shtuar në shportë produktin korrespondues sipas përmasave. Gjithashtu mund të zgjidhni edhe kornizat sipas modeleve të produkteve të bashkëlidhura. Në mënyrë që riprodhimi të dalë sa më i mirë, fotot duhet të jenë të madhësisë 1-2 Mb.

Fotot janë vetëm përshkruese.