Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton
Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Unë Quhem Stilton, Jeronim Stilton

nga Botime Pegi

500 Lekë

Titulli: Histori Gazmore, vëll.XI – Unë quhem Stilton, Jeronim Stilton

Titulli origjinal: Tutta colpa di un caffe con panna

Titulli: Histori Gazmore, vëll.XII – Unë quhem Stilton, Jeronim Stilton

Titulli origjinal: Il mio nome e Stilton, Geronimo Stilton

Autor: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Data e botimit: Janar 2014

Numri i faqeve: 126

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë.

“Që kur kam mësuar bashkëpunëtoren time të re, Pinki Pikun, ç’nuk më ka ndodhur. Një herë madje, më detyroi ta kaloj Vitin e Ri në Polin e Veriut, majë një ajsbergu, pa një copë djathi për të ngrënë, duke kërcyer tango për orë të tëra…”