Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra
Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra Xhinse per femra

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra

nga KJL & Co

1.500 Lekë

Xhinse per femra

Model : Sovjeta 01 K57

Super Slim Fit

Ngjyra : Blu e erret

Cmimi : 2900 Leke