Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Dopjo  (100% pambuk)

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Komplet Çarçafësh Dopjo (100% pambuk)

nga Qendistari AGIA

12.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Seti përmban: çarçaf dysheku, çarçaf mbuloje, 2 këllëf jastçku.

Përmasat: Çarçaf dysheku: 240 x 250 cm, Çarçaf mbuloje: 240 x 280 cm,

Materiali i copës: Saten