Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Dopio,  (100% pambuk) Komplet Çarçafësh Dopio,  (100% pambuk)
Komplet Çarçafësh Dopio,  (100% pambuk) Komplet Çarçafësh Dopio,  (100% pambuk)

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Komplet Çarçafësh Dopio, (100% pambuk)

nga Qendistari AGIA

5.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Seti përmban: çarçaf dysheku, çarçaf mbuloje, 2 këllëf jasteku.

Përmasat: Carcaf dysheku: 240 x 250 cm, Çarçaf mbuloje: 240 x 280 cm,

Materiali i copës: Puplin 100% pambuk