Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Drynat

Vepra Arti / Fotografi

Drynat

nga Fondi "Mustafa Faja"

20.000 Lekë

Foto e bere me Pentax K1000 ne vitin 1998, film kodak 200 iso e pa ekspozuar me pare. E kam titulluar drynat se dryna jane por ideja ishte per dy kuaj dhe keto dy dryna ngjajne si dy kuaj qe po rrine mire me njeri tjetrin.