Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vogelushja e bores

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Vogelushja e bores

nga Botime Uegen

1.000 Lekë

Përkthyer: Astrit Cani Faqe: 340 Çmimi: 1000 lekë, 10 € ISBN: 978-9928-03-164-8.

Mejbelli e dinte se aty do te kishte heshtje. Ai ishte thelbi tek e fundit. Pa femije qe gugatin e denesin. Pa femije fqinje qe cingerojne lojcake perposh rrugines. Pa mbushje shkelezash ne shkallet e drunjta te lemuara prej kalimit te breznive, apo rrapellime lodrash pergjate dyshemese se kuzhines.