Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Filozofia antike

Libra dhe CD / Filozofi - Sociologji

Filozofia antike

nga Ideart Botime

600 Lekë

Filozofia antike

Julia Annas

Përktheu: Shpëtim Doda
ISBN 978-99943-43-65-2
176 faqe
Çmimi 600 lekë
Tiranë, 2007

Tradita filozofike e periudhës së lashtësisë është e gjatë, e pasur dhe e larmishme. Një nga karakteristikat e saj të pazhbëshme qëndron tek debati dhe argumentimi. Ky libër synon ta përfshijë lexuesin në disa polemika të periudhës së lashtësisë dhe ta angazhojë atë me zhvillimet e tematikave kryesore të kësaj periudhe. Duke ju shmangur paraqitjes së filozofisë antike si një zinxhir mendimtarësh të mëdhenj, ky libër synon t’i ofrojë lexuesit një freski, gjallëri filozofisë antike dhe larushisë së saj në tema dhe stile.