Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
VAL delle ROSE, Morellino di Scansano, 2009

Verë / Verë e Kuqe

VAL delle ROSE, Morellino di Scansano, 2009

nga Grepi Outlet

1.800 Lekë
1.500 Lekë

Kjo vere eshte prodhuar ne Ndermarrjen Bujqesore Val delle Roese, ne pronesi te familjes Cecchi. Klima tipike mesdhetare, bashke me nje natyre te veçante te tokes, percaktojne orientimin e Ndermarrjes, drejt verërave cilësore. Maturimi komplet i rrushit, kujdesi gjate fermentimit dhe vjetersimi i metejshem ne karate, i japin kesaj vere një kompleksitet aromatik interesant te integruar ne nje strukture të gjërë. Sherbehet ne temperature 16 - 18 grade C.

750 ml, 13,5 % vol.

Per me shume kliko ketu